Bookmark and Share
Twitter Instagram Facebook English Version

THE THING

THE THING

PRE-WORKOUT

Här är den senaste pre-workouten från Black Madness - och precis som med den legendariska filmen med samma namn, så kommer detta att bli otäckt bra.
Med en kombination av klassiska ”old school”-ingredienser som kreatinmonohydrat, beta-alanin, arginin och koffein, ihop med de intressantaste ”new school”-ingredienserna röd spenatextrakt och Gotu kola, blir ”The Thing” kraftfullare än tidigare pre-workouts.
På senare år har det gjorts en hel del framgångsrik forskning kring naturligt nitrat och dess prestationshöjande effekter. Därför innehåller ”The Thing” just röd spenatextrakt som är en av de växter med absolut högst naturligt innehåll av nitrat. Tillsammans med Gotu kola, som ger dig den rätta mentala förmågan, kommer ”The Thing” bli din nya favoritskräckis! Utöver det så innehåller den också ginseng, rosenrot, schisandra och svart te-extrakt som alla bidrar till att balansera och optimera den mentala förmågan till att nå ditt absoluta max.
Och med nästan 10 gram av aminosyrorna arginin-AKG och Citrullin malat kommer dina muskler garanterat att fyllas med den där efterlängtade pumpkänslan. Dessutom innehåller ”The Thing” flera gram BCAA, och som vi alla vet är det just dessa förgrenade aminosyror som primärt förknippas med uppbyggnaden av muskelära processer.

KÖP THE THING PRE-WORKOUT HÄR >>

ZMAsh

ZMAsh

ZMA+

ZMAsh kan bäst beskrivas som en uppdaterad och utvecklad ZMA-produkt. De numera populära ZMA-produkterna, som framförallt innehåller mineralerna Zink och Magnesium, stöttar kroppen inom en rad olika viktiga områden. Vilket framför allt gäller dem som tränar hårt på daglig basis.
Det riktigt stora genombrottet för ZMA kom dock inte förrän det mer eller mindre blev ett egenmedicinerat tillskott för att lättare kunna koppla av och minska sömnsvårigheter. Inom denna kategori kommer ZMAsh att bli en framstående produkt som unikt kombinerar viktiga mineraler med kraftfulla växtextrakt, för att optimera din vardagliga återhämtning och sömn.
Eftersom behovet av mineraler ökar när man är fysiskt aktiv så innehåller ZMAsh så mycket zink och magnesium som idag får tillverkas per dos. En relativ brist på dessa mineraler kan lätt uppstå i en vardag som är fysiologiskt utmanande. Innan denna brist verkligen ger sig till känna kan man ha tappat träningsrelaterade mål eller viktig återhämtning. En hälsosam magnesiumnivå är nämligen nödvändig för en normal muskelfunktion, proteinsyntes, elektrolytbalans samt att det skyddar mot för tidig trötthet och utmattning. Nivån av zink är minst lika viktig för dina träningsresultat då zink bland annat bidrar till normal testosteronnivå och ett fungerande immunsystem. Faktum är att man i kliniska studier sett positiva resultat gällande styrka och återhämtning vid tillskott av just zink och magnesium, och detta hos både vältränande och otränade individer.
Men det som gör ZMAsh unik är kombinationen av två ytterligare intressanta ingredienser som härstammar från växtriket. Den ena är aminosyran Teanin. Teanin är ännu inte särskilt vanligt som enskilt kosttillskott, däremot används den i sin naturligt förekommande form i väldigt stor utsträckning. Teanin är nämligen en av de främsta beståndsdelarna i grönt te, och mycket tyder på att det är just Teanin som bidrar till de lugnande egenskaper som grönt te har. Detta beror på att Teanin kan påverka vissa neurotransmittorer i hjärnan som medför högre nivåer av Serotonin och Dopamin, vilket starkt associeras med sinnesstämning och välmående.
Det andra extraktet är en av de mest omtalade och kraftfullaste örterna inom indisk läkekonst och går under namnet Ashwaganda, eller också känt som indisk ginseng. Traditionellt så har Ashwaganda använts för sina fysiologiska och psykologiska egenskaper, och nyligen har det kommit kliniska studier som backar upp dessa teorier. Ett regelbundet användande av Ashwaganda tycks kunna bidra till förbättrad återhämtning och styrkeökningar, men också kardiovaskulära förbättringar. Det som gör att Ashwaganda passar perfekt i denna typ av produkt är hur den kan påverka ens mentala hälsa och sinnesstämning. Mycket tyder på att örten fungerar som en adaptogen, vilket blir en primär regulator över din stresshantering. Detta resulterar i förbättrad avslappningsförmåga men också ökad koncentration och motivation.
Som ni förstår så är ZMAsh ett ypperligt vardagligt kosttillskott för den som vill ha en hård fysisk belastning utan negativa effekter. Dessutom med maximal utdelning. ZMAsh kan tas när som helst på dygnet, men vid sömnsvårigheter eller försämrad daglig återhämtning rekommenderas det att man tar ZMAsh cirka 30 minuter före sänggående.

KÖP ZMAsh ZMA+ HÄR >>

BLACK WIDOW

BLACK WIDOW

PRE-WORKOUT

Nu kommer äntligen den första ”Ready-To-Drink”-Pre-Workouten värd namnet.
Black Widow är en koncentrerad färdigblandad PWO som kan jämställas med vilken prestationshöjare i pulverform som helst. Liknande produkter på dagens marknad är oftast återhållsamma med aktiva substanser och innehåller mestadels koffein, och därför så har de heller ingen vidare märkbar effekt. Det är inte alls ovanligt att man måste ta två portioner, eller kombinera flera olika produkter, för att få en önskvärd effekt.
Black Widow kommer helt klart att bli giftigast i sin kategori och det kommer inte att finnas något behov av att överdosera intaget. Black Widow innehåller ungefär dubbelt så mycket av de aktiva substanserna (förutom koffein) som de populäraste ”Ready-To-Drink”-pre-workouterna idag. Med hela 4 gram Citrullin Malat och 1 gram Argi-nin HCL kommer du att få en rejäl ”håll käften-pump”. Och med hela 3 gram Beta-Alanin kommer du inom några minuter få den där taggande och spindelkrypande känslan som säger dig att du bara måste in på gymmet och prestera. Dessutom håller Beta-Alaninet mjölksyran borta så att du kan träna på en högre nivå längre.
Det som verkligen gör att Black Widow kommer att sticka ut är de 25 milligrammen Teacrin. Teacrin kommer att bli kosttillskottens nästa generations stimuli. Substansen brukar beskrivas som en uppdaterad och förbättrad version av koffein. Denna kombination kommer att ge ett mer koncentrerat och långvarigt fokus på träningen, jämfört med vad enbart koffein kan åstadkomma. Och till skillnad från koffein så verkar kroppen inte kunna bygga upp någon tolerans mot Teacrin. Med andra ord så får du samma energigivande effekt oavsett hur många gånger, eller hur länge, du använder produkten.
Black Widow är en av de starkaste och mest uppiggande färdigblandade drycker som finns på marknaden, som du dessutom aldrig kommer att bli immun emot.
– Like the vicious venom of the Black Widow.

KÖP BLACK WIDOW PRE-WORKOUT HÄR >>

DIABLO NEGRO

DIABLO NEGRO

BCAA 6:6:6

Under de senaste åren har det blivit alltmer populärt med aminosyror istället för protein. Aminosyror fungerar som byggstenar åt proteiner, och proteiner i sin tur fungerar som byggstenar åt muskler. Dessutom finns det även andra fördelar med aminosyror, förutom rollen som byggstenar.  De tre mest intressanta aminosyrorna är de som kallas BCAA (Branched-Chain Amino Acids), vilka är L-Leucin, L-Valin och L-Isoleucin. Just L-Leucin har en viss nyckelroll då den signalerar om hur mycket aminosyror musklerna kan tillgodogöra sig för att påverka muskeltillväxten. Iso-Leucin är en stöttepelare för L-Leucin och påverkar den anabola tillväxtfasen positivt. Även L-Valin har en roll i muskeltillväxten, men bidrar dessutom till en utökad mental skärpa under långa och hårda träningspass.
Fördelningen av de olika aminosyrorna i en BCAA-produkt är av yttersta vikt och Diablo Negro, som har totalt cirka 8 gram rent BCAA, är den första BCAA´n på marknaden som är inspirerad av ”The Number Of The Beast – 6:6:6”. Med dess modifierade BCAA-förhållanden är Diablo Negro utvecklad för att stimulera muskeltillväxten, förbättra återhämtningen och minska den mentala tröttheten under fysisk ansträngning.
För att musklerna skall kunna arbeta och återhämta sig maximalt krävs det att en tillräcklig mängd syre och näringsämnen transporteras med blodet till musklerna. Därför innehåller Diablo Negro aminosyrorna L-Arginin och Citrullin Malat. Dessa hjälper till att expandera blodkärlen i de arbetande musklerna så att mer blod kan pumpas genom kärlen. Detta medför också att du får en skönare pump och en svällande känsla i musklerna.  
Vanligtvis dricker man BCAA under träningen, men problemet med de flesta BCAA-dryckerna är att de inte är pH-anpassade (syra/basbalans) efter kroppens egen pH-balans. De vanligaste elektrolyterna som reglerar detta är natrium och kalium. Givetvis har vi också använt en noggrann beräknad mängd av just dessa elektrolyter i Diablo Negro, så att tillsatsen av natrium och kalium resulterar i en mer kroppsneutral syra/basbalans som gör att produktens effekter både blir snabbare och effektivare.

KÖP DIABLO NEGRO BCAA 6:6:6 HÄR >>

HAYES PANCAKES

HAYES PANCAKES

PANCAKE MIX

En dietvänlig pannkaka som du inte ens behöver smaksätta med Nutella för att få en "mouthgasm". Hayes Pancake är en fenomenalt saftig proteinrik pannkaka som innehåller äkta frukt och bär. Detta ger en saftig och krispig konsistens med en naturligt söt smak avrundad med en viss smak av vanilj. Dessutom är den helt fri från både laktos och gluten! Man steker dem i våffeljärn eller som vanliga pannkakor.  Och tack vare det imponerande hälsosamma innehållet så passar den perfekt att äta som torsdagspannkaka eller till söndagsbrunchen.

KÖP HAYES PANCAKES PANCAKE MIX HÄR >>

CRAZY HAYES 2.0

CRAZY HAYES 2.0

PRE-WORKOUT

Med den första versionen av Crazy Hayes satte Black Madness en helt ny standard för extrema pre-workouts. Då den togs bort blev det ett svart hål på hyllorna för pre-workouts som ingen annan kunde fylla. Men nu kommer lösningen på mångas behov,
Crazy Hayes 2.0.
Med ett helt nytt koncept kommer Crazy Hayes 2.0 bli ett måste bland dina kosttillskott. Likt sin föregångare har vi struntat i att dalta med söta och gulliga smaker. De bästa PWO:s har bara ett syfte, de ska in i käften och göra skillnad. Så nu tar Black Madness ett trendsättande steg framåt och introducerar hardcore-skopan. Crazy Hayes 2.0 ska nämligen INTE blandas i en shaker – man tar en rågad skopa direkt i munnen och sköljer ned den med närmsta valfria dryck. Om du inte pallar med det så är Crazy Hayes 2.0 för stark för dig i vilket fall som helst.
Även innehållsmässigt har det hänt en del och en av de mest intressanta nyheterna är den exotiska växten Cupuacu. Växten innehåller en ytterst intressant substans som är kraftigt energigivande. Bli inte överraskad om detta extrakt blir en ny starkare efterträdare till koffein. Rent teoretiskt så påverkar extraktet både adenosin- och dopaminregleringen vilket är två extremt viktiga system för att styra kroppens energinivå. Med en stark synergistisk effekt med koffeinet (250mg) i Crazy Hayes 2.0 kan man enkelt prestera ett två timmar långt pass utan större problem med varken energi- eller fokusnivån. Det fascinerande är att kroppen inte heller bygger upp någon tolerans mot extraktet. Samma intensiva och långvariga energikick du får första gången kommer sitta i även efter fjärde burken.
Med generösa doser av de aktiva kärlvidgande substanserna Agmatin och Arginin-AKG så kommer Crazy Hayes 2.0 ge dig mer toktryck i ådrorna än du någonsin haft tidigare.  Tack vare matrixen "Rapid Absorption Technology" kommer alla substanser att tas upp snabbare av kroppen - så att både pumpen, energikicken och den knivskarpa känslan av 3 gram högkvalitativt Beta-alanin känns inom minuter efter att du har svept en hardcore-skopa.

Obs!
Du kan självklart använda en shaker och upp till 3 dl vatten när du tar en skopa
Crazy Hayes 2.0 (ha, ha, ha).


Med vänliga hälsningar
Dr Black Madness

KÖP CRAZY HAYES 2.0 PRE-WORKOUT HÄR >>

BLACK NITRO 3.0

BLACK NITRO 3.0

CODE BLACK

Sedan den första versionen av Black Nitro släpptes har den och dess uppföljare
(Black Nitro 2.0) toppat försäljningslistorna. Med unika sammansättningar har de gett en euforisk energikänsla samtidigt som de effektivt minskat sötsuget och hungern. Trots de tidigare succéerna så kommer nu den mest koncentrerade versionen hittills, Black Nitro 3.0.
Med ett helt nytt kemiskt koffeinfritt stimuli, som kallas Teacrine, får man en tidigare oupplevd energikänsla som kan jämföras med en effektivare form av koffein. Effekten av det nya stimulit försvinner dock inte lika fort som för koffein och man bygger inte heller upp någon tolerans. Endast några få stora internationella märken har börjat använda Teacrine, vilket är dyrt att framställa. Därför har många också snålat med mängden så att den optimala effekten uteblir. Så jobbar inte Black Madness.
Black Nitro 3.0 har flera gånger högre dos av Teacrine än de flesta andra, och energiuppladdningen kommer du aldrig att vilja byta bort.
I kombination med en rejäl dos av Coleus forskohlii, vars aktiva substans tidigare varit läkemedelsklassad, får Black Nitro 3.0 en överlägsen viktminskningseffekt. Substansen är med och påverkar cellens energifördelning som därigenom kan se till att energiförbrukningen är maximal. Passar perfekt att ta på morgonen eller innan träningen som en rejäl "extrapush".

KÖP BLACK NITRO 3.0 CODE BLACK HÄR >>

Black Madness NEVER BACK DOWN

NEVER BACK DOWN

PRE-WORKOUT

När du väl inser vad det är du behöver så finns det inte längre några alternativ. Black Madness nya pre-workout personifierar den attityd och känsla som riktig rå träning handlar om. "Never Back Down" är dagens mest extrema och exceptionella prestationshöjare för dig som inte vill ha någonting annat än det mest omdiskuterade.
Black Madness har sedan sin start varit marknadsledande när det gäller att utveckla nya intressanta produkter inom kosttillskott. Nu är vi bland de absolut första med att använda ett helt nytt och outnyttjat stimuli. Ämnet härstammar från en trädväxt i de tropiska regnskogarna och kallas där Cupuacu.
Cupuacu har extremt uppiggande och energigivande egenskaper, man skulle kunna jämföra det med en kraftigare version av koffein. Utöver de starka centralstimulerande fördelarna så har man dessutom inte någon uppbyggd tolerans mot det, vilket annars är ett välkänt problem. Det som gör Cupuacu ännu mer intressant är att man inte heller utvecklar någon tolerans, oavsett hur mycket eller hur länge du använder det.
"Never Back Down" är den första pre-workouten du aldrig kommer att utveckla någon tolerans emot. Och precis som själen i Black Madness så accepterar vi varken motgångar eller nederlag. Vi kommer aldrig att backa för någon eller något, och nu ger vi dig chansen att följa i våra fotspår.
Med rejäla doser av det effektivaste Argininet (Arigin-AKG), de prestationshöjande Citrulline Malat och med en högteknologiskt framtagen modifierad vasslepeptid, som kallas Nitro-PEP, så kommer blodflödet att expandera blodkärlen till dess fulla kapacitet. I kombination med Beta-alanin så kommer du att få en grym pump med en ökad mängd av näring till muskulaturen, och med en reducerad mjölksyreproduktion som hjälper dig att prestera maximalt.
När träningen blir riktigt hård så tappar man lätt både fysisk och psykisk koncentration. Vi på Black Madness anser att de flesta pre-workouts på marknaden idag inte klarar av att uppehålla en tillräcklig hög koncentrationsnivå för att pusha musklerna till sitt yttersta. Med en cocktail av Rosenrot, Forskolin och Amaranthus Cruentus så ger "Never Back Down" en ihållande energi- och fokuskänsla som maxar kapaciteten i de allra minsta enskilda muskelcellerna upp till de centrala delarna av hjärnan som styr din mentala förmåga.

KÖP NEVER BACK DOWN PRE-WORKOUT HÄR >>

Black Madness MORNING GLORY

MORNING GLORY

BREAKFAST FORMULA

Alla vet att det är viktigt med en bra start på dagen. Och givetvis behövs en hälsosam fungerande morgonrutin som ger dig den näring och protein du behöver. Därför har vi på Black Madness tagit fram det perfekta morgonproteinet. Vi har valt att kalla det för "Morning Glory" just för att det är så en riktigt bra dag ska starta…

Proteinmässigt så är ”Morning Glory” ett så kallat blandprotein. Det innehåller ett vassle som har en snabb upptagningsförmåga och som verkar anabolt på dina muskler efter en lång nattfasta. Utöver vasslet så innehåller det också kasein. Kasein är ett så kallat ”långsamt protein” som har en längre upptagningstid. Detta minskar kroppens naturliga proteinnedbrytning, så att du bevarar din muskelmassa. Tack vare det långsammare proteinupptaget så mättar det också betydligt mer än rent vassle. Men, det som gör att ”Morning Glory” har det där lilla extra är dess unika kombination av hälsosamma kostfiber, fettsyror från omega-3 och att det är berikat med superfrukter som goji, acai med flera. En portion ”Morning Glory” innehåller över 20 gram högkvalitativt protein, 500 mg livsnödvändigt fett från omega-3, 4 gram kostfiber och en sprängfylld mängd antioxidanter, vitaminer och mineraler.
Och tack vare att vi använder oss av riktigt havre som råvara så får vi nästan samma hälsofördelar som den traditionella havregrynsgröten. Med ett högt innehåll av kostfiber får du ett balanserat blodsocker samtidigt som det ger en hälsosam och välmående mage. En av fibertyperna vi hittar i havre kallas för beta-glukan. Det intressanta med just den här fibertypen är att den är viktig för regleringen av dina blodfetter, den kan nämligen sänka ditt ”onda” LDL-kolesterol.
Så, nu kan du slippa krånglandet med den gamla havregrynsgröten. ”Morning Glory” är havregrynsgrötens 2.0 och passar perfekt för den moderna hälsosamma atleten.
Visste ni för övrigt att acai har 10 - 30 gånger mer antioxidanter än vindruvor och blåbär. Eller, att gojibär innehåller mer c-vitamin än en apelsin, och lika mycket beta-karoten som en morot. ”Morning Glory” har en självklar plats i ditt kostschema och bidrar till ökad muskelmassa och en hälsosammare vardag. Inte nog med det. Vi har dessutom använt oss av frystorkade bitar av riktiga bär, vilket ger en fylligare och exklusivare smakkänsla.
Gjord av det bästa, för de bästa.
- The perfect breakfast everyday.

KÖP MORNING GLORY BREAKFAST FORMULA HÄR >>

Black Madness MOVE BITCH GET OUT DA WHEY

MOVE BITCH GET OUT DA WHEY

WHEY PROTEIN ISOLATE

Whey 80? Whey 100? Vilken typ av proteinpulver använder du? Vet du vad siffrorna ens står för, och hur rent är ditt proteinpulver egentligen?  

Om vi tittar på ett slumpmässigt valt proteinpulver (vassle) så ligger proteinmängden oftast på mellan 75 - 82 gram per 100 gram pulver. Varför så lågt, kanske du tänker.
Det undrade vi på Black Madness också. Så, äntligen kommer ett vasslebaserat proteinpulver som är värt namnet. ”Move bitch get out da Whey” är ett högkvalitativt vasslepulver (whey) med 90 gram protein, varav 8 gram BCAA, per 100 g pulver. Detta innebär att du slipper alla onödiga extrakalorier från mjölkens naturliga restprodukter, såsom de mättade fetterna och sockret. ”Move bitch get out da Whey” är ett av få proteinpulver som kan klassas som sockerfritt!
Förutom att vara ett av marknadens renaste vassleproteinpulver så innehåller varje portion också 2 gram glutamin. Glutamin är en aminosyra som länge använts för att förbättra den muskulära återhämtningen, men också för sina positiva effekter på immunförsvaret. Vi har dessutom valt att tillsätta omega-3 fetter. Och faktum är att omega-3 inte bara är viktigt för hjärta och hjärna, utan kan också ha en stärkande effekt på din muskelutveckling.
"Move bitch get out da Whey" är vår definition på hur ett riktigt wheyprotein ska se ut – så, ”Move bitch get out da Whey”, cuz this is the Whey it should be.

KÖP MOVE BITCH GET OUT DA WHEY WHEY PROTEIN ISOLATE HÄR >>

Black Madness GLADIATOR KILLER

GLADIATOR KILLER

CREATINE

Framtidens kreatin är redan här!

Med en massiv dos av hela 10 gram kreatin per portion fyller du musklernas kreatinnivåer maximalt.
Gladiator Killer innehåller en innovativ kombination av tre sorters kreatin som bidrar till en ökad muskelstyrka, utan att binda överflödig vätska. För att kreatinet verkligen ska kunna tas upp av muskelcellerna så effektivt som möjligt så får det inte brytas ner till kreatinin. Tack vare den unika formulan ”cell breach” så skyddas kreatinet från nedbrytning men får också ett förbättrat upptag.
Cell breach består bland annat av bikarbonat som skyddar kreatinet mot den sura mjölksyran. Dessutom underlättas transporten av kreatinet ut i blodet och in i muskelcellerna tack vare en noga avvägd dos natrium och krom.
De flesta känner till att hormonet insulin har en stark påverkan på cellernas upptagningsförmåga, och faktum är att även upptaget av kreatin kan förbättras med insulinliknande effekter. Av den anledningen innehåller Gladiator Killer både R-ALA och kanelextrakt vilket förstärker insulinets effekt på muskelceller. Resultatet blir att du får en högre mängd kreatin i musklerna av Gladiator Killer än av ett vanligt kreatintillskott.

KÖP GLADIATOR KILLER CREATINE HÄR >>

Black Madness BLACK FIRE

BLACK FIRE

THERMOGENIC

Black Madness BLACK FIRE är här!

Till skillnad från många andra fettförbrännare är Black Fire helt fri från koffein och framtagen för att maximera den fettförbrännande termogena effekten.
Med en hög dos av Butch T peppar, som tidigare var världens starkaste chilipeppar, så kommer du att känna en kraftfull effekt av att ämnesomsättningen förhöjs. Detta på grund av att Butch T peppar är naturligt rik på Capsaicin, ett ämne som ger hettan i chilifrukter.
Black Fire innehåller dessutom nikotinsyra och ingefärsextrakt som ytterligare förstärker den termogena effekten, samtidigt som det kan upplevas som aptithämmande.
Citrus Aurantium (pomeransfrukt) har ett naturligt innehåll av synefrin som är känt för att öka kroppens förbränning av både fett och kolhydrater. Tillsammans med synefrinets stimulerande effekt på det sympatiska nervsystemet, som gör dig mer energisk, är pomeransextrakt ett utmärkt tillskott för dig som är på diet.
För övrigt innehåller Black Fire frukten Garcinia Cambogia, som innehåller en syra som ofta förkortas HCAq och som sägs ha en gynnsam effekt på viktbalansen.
Ett av de senaste tillskotten som används för en ökad fettförbränning är Coleus forskohlii. Det som talar för denna substans är att den kan öka både cellernas naturliga sätt att bryta ner fetter på, så väl som att stimulera hormon som påskyndar kroppens ämnesomsättning.

KÖP BLACK FIRE THERMOGENIC HÄR >>