Bookmark and Share
Twitter Instagram Facebook English Version

Black Madness BLACK VOODOO

BLACK VOODOO

L–GLUTAMINE

Black Voodoo innehåller mikroniserat L–Glutamin som blandar sig väldigt lätt och som har en grymt fräsch smak.

För dig som tränar hårt är aminosyran L–Glutamin en av de viktigaste och mest omsatta aminosyrorna i din kropp. Därför är det viktigt att inte få brist på just L–Glutamin då det kan påverka din muskeltillväxt negativt. Förutom att L-Glutamin är viktigt för en normal återhämtning och muskeltillväxt har det visat sig att personer med låga nivåer av L–Glutamin i blodet oftare blir sjuka. Detta kan ha att göra med att denna aminosyra har en central roll för en av kroppens egenproducerade antioxidanter. Dessutom kan L-Glutamin hjälpa till med musklernas lagring av kolhydrater (glykogen) vilket är fördelaktigt vid utövande av uthållighetssporter och påskyndad muskelåterhämtning.  
Så om du vill kunna träna tungt, utan att bryta ned muskelmassa och samtidigt hålla dig frisk, är Black Voodoo det perfekta kosttillskottet

KÖP BLACK VOODOO L–GLUTAMINE HÄR >>

Black Madness BLACK BEAST

BLACK BEAST

100% BEEF GAINER

Högkvalitativt svenskt nötköttsprotein som snabbt och effektivt tas upp av kroppen! En utmärkt proteinkälla som är maxad med fullvärdigt protein som kan bidra till en ökad muskeltillväxt. Passar även perfekt för dig som inte vill ha några mjölk- eller laktosprodukter.
Black Beast innehåller dessutom en genomtänkt blandning av olika typer av kolhydrater. Tack vare kombinationen av de snabba och de långsamma kolhydraterna, så fyller du effektivt på dina muskelglykogennivåer, och redan vid ditt nästa träningspass så har du fulladdade energidepåer.
Kokosfett är tillsatt för att ge dig de omtalade och gynnsamma MCT-fetterna, vilka har visat sig ha en rad olika positiva hälsoeffekter. Bland annat så har dessa fetter ett snabbare upptag än övriga fetter och de har en betydligt högre förbränningsenergi, vilket resulterar i att fettet inte lagras som kroppsfett i samma utsträckning. Dessutom har det visat sig att MCT-fetter kan ha en positiv påverkan på kolesterolvärdet i blodet!
Black Beast är INTE en vanlig Gainer. Förutom fullvärdiga proteiner och kolhydrater så innehåller den också D-asparginsyra, vilket bidrar till ett fördelaktigt hormonellt stöd som kan främja din muskeltillväxt och återhämtning!
Vitamin B6 har en otroligt viktig roll för dina musklers funktion, den är nämligen nödvändig för en normal proteinomsättning. Därför har vi spetsat Black Beast med hela 9,5 milligram (593% av RDI) vitamin B6.
Med Black Beast kan du sluta oroa dig för riskerna med konstgjorda sötningsmedel! Black Beast är helt fri från aspartam och sukralos och är endast sötad med de naturliga kolhydraterna fruktos och dextros.

KÖP BLACK BEAST 100% BEEF GAINER HÄR >>

Black Madness BLACK KONG

BLACK KONG

BCAA 10:1:1

För maximal prestation och vätskebalans tas Black Kong med fördel både innan och under träningspassen! Innehållet av elektrolyter påverkar vätskebalansen positivt samt att de bidrar till bättre blodgenomströmning och ökar cellernas effektivitet vid träning.
Black Kong innehåller 75mg koffein per skopa, vilket motsvarar den ungefärliga koffeinhalten i en kopp kaffe. Produkten kan användas när som helst på dagen, se förslag på burken. Black Kong är ett grymt komplement till PWO:s som Black Viking och Hayes The Case, då det förlänger dess effekt om du dricker den under dina träningspass. Koffeinet håller dig på en jämn energinivå eftersom den ökar kroppens ATP-omsättning. Den minskar helt enkelt risken för utmattning då du kör långa pass. Dessutom innehåller Black Kong kolinbitartrat som stimulerar neuronfunktioner, ökar fokus och förbättrar nervsystem/hjärnfunktioner. Citrulline malat är en av de mest effektiva aminosyrorna då det kommer till att öka mängden NO2 (kvävedioxid) i blodet. Detta resulterar i vidgade blodkärl och ökad blodgenomströmning som i sin tur kan optimera din prestation!
Black Kong kan tas som en lättare pre-workout, förslagsvis inför kortare träningspass eller morgonpromenader. Ingredienserna hjälper dig att både öka förbränningen och att motverka muskelnedbrytning.
Detta är mycket mer än en vanlig BCAA/EAA-produkt. Black Kong är ett komplett aminosyratillskott med extra hög leucinhalt som dessutom håller dig skärpt, fokuserad och som passar utmärkt till dig som vill se resultat. Allt ifrån elitidrottare som behöver det bästa, till vardagsmotionären som vill ha ett välkomponerat allt-i-ett tillskott!
Ingredienser: L-leucin, L-glutamin, L-lysin, taurin (1000mg), L-valin, L-isoleucin, glycin, citrullin-DL-malat, L-treonin, kolinbitartrat, L-metionin, L-fenylalanin, äppelsyra, koffein, grönt te-extrakt (camellia sinensis). Färgämne: rödbetspulver, e131. Sötningsmedel: sukralos, acesulfam-k.

KÖP BLACK KONG BCAA 10:1:1 HÄR >>

Black Madness BLACK VIKING

BLACK VIKING

PRE-WORKOUT

Ett till hundra procent doping- och stimulantfritt tillskott för hängivna atleter som vill ha en seriös Pre-Workout utan att krascha under träning eller tävling.
Black viking innehåller vetenskapligt testade doseringar för att maximera din prestation och optimera näringsstatusen i kroppen. Inget överdoserat växtextrakt eller koffein för att dölja övriga ingredienser. Inga stimulanter som lurar hjärnan, utan enbart rena ingredienser som hjälper din kropp att prestera mera. Rödbetsextraktet ökar blodtillflödet till musklerna och ökar syreomsättningen, vilket ger mer pump och bättre ork. Kreatin tillsammans med natriumbikarbonat och Beta-alanin fungerar som en kraftfull energimotor som påverkar kroppens förmåga att forsla bort mjölksyra.
Transportmineralerna Zink, Kalium, Natrium, Magnesium och Calcium, tillsammans med Glutamin, är tillsatta för att hålla vätskebalansen i skick och trycka in nutrienter till de arbetande musklerna.
Black Viking ökar förutsättningarna för att få ut det mesta möjliga av träningen, och pressa resultaten till nya nivåer.

KÖP BLACK VIKING PRE-WORKOUT HÄR >>

Black Madness BLACK HOUND

BLACK HOUND

GLUCOSAMINE

En kraftigt anti-inflammatorisk joint-support som stärker lederna och snabbar upp läkningstiden vid skador hos greyhound-hundar som tränar hårt.
Tillför C- och D-vitaminer som är rikliga på antioxidanter och skyddar mot förslitning
på muskelfästena.
Glukosamin och Chondroitin ökar ledernas kapacitet att självläka och stärker stödvävnad och fästen.
- OBS! Detta är ett kosttillskott för hundar. -

KÖP BLACK HOUND GLUCOSAMINE HÄR >>

Black Madness BLACK BULL

BLACK BULL

100% BEEF PROTEIN

Black Bull är ett biffprotein helt fritt från laktos och gluten. Proteinet är behandlat med en hydrolysprocess som isolerar slaggprodukter och ger en hög renhet och löslighet. De uppfriskande smakerna passar utmärkt till detta hydrosylatprotein, då det mera påminner om en BCAA än ett vanligt kvalmigt vassle som tenderar att tjockna när det har fått stå en stund.  
Vårt biffprotein innehåller dubbla mängder Glycine och Arginin i jämförelse med vanligt vassle. Dessa aminosyror jobbar tillsammans för att höja ATP-energinivåerna i muskelcellerna, och samverkar med kreatin för en maximal uppbyggnad. Dessutom innehåller de naturliga B-vitaminer och elektrolyter, vilket genererar en bättre upptagningsförmåga i både mage och muskelceller. Att framställa Glycine och Arginin i syntetisk form är en kostsam process och motsvarigheterna till Black Bull kostar mellan 500-700 kr/kg.  
Biffprotein stimulerar proteinsyntesen kraftigt på ett naturligt sätt, och hjälper dig att förbättra din återhämtning och prestation. Den här produktens utmärkta renhet, lättlöslighet och upptag gör att du kan använda den både innan, under och efter träning.

KÖP BLACK BULL 100% BEEF PROTEIN HÄR >>

Black Madness BLACK POWER

BLACK POWER

TOUGHNESS BOOSTER

Black Power Testo-Booster innehåller bland annat Kolostrum, som görs av den första mjölken som en ko producerar när den kalvat. Denna mjölk innehåller bland annat följande ämnen helt naturligt: Imunoglubuliner, Laktoferrin, IGF-1, IGF-2, Androstenedion och Testosteron. Denna sammansättning är optimal för att öka den naturliga testosteron produktionen och främja muskeltillväxten.

KÖP BLACK POWER TOUGHNESS BOOSTER HÄR >>

Black Madness BLACK OUT

BLACK OUT

"MAMA´S GONNA KNOCK YOU OUT"

Black Out hjälper dig att varva ned innan sänggång efter ett hårt träningspass, eller efter en stressig dag på jobbet. L-theanin återfinns i olika téer, och tillsammans med Avena Sativa och Urtica Diocia ökar dessa dopaminpåslaget i hjärnan, vilket gör att du ställer om från stresshormoner och aktivitet, till att slappna av och bygga upp. Även magnesium hjälper musklerna att slappna av och Arginin vidgar blodkärlen, ökar blodcirkulationen och påskyndar återhämtningen i muskelcellerna. Avena Sativa och Urtica Diocia är båda rika på zink och speciella fytonutrienter som verkar lugnande på nervsystemet. Black Out tar ZMA till en ny nivå och skickar dig rakt in i återhämtningsfasen.
- OBS! Bör ej användas av tävlande. -

KÖP BLACK OUT "MAMA´S GONNA KNOCK YOU OUT" HÄR >>

Black Madness BLACK NITRO

BLACK NITRO

BURN

En av marknadens mest effektiva fettförbrännare. Med en kombination av koffein, 4-Metyl-2-Pentanamin och Yerba Mate-extrakt kommer Black Nitro hjälpa dig att komma i toppform så snabbt som möjligt.
Koffein har länge använts i fettförbrännare då det är uppiggande och resulterar i en förhöjd ämnesomsättning. Eftersom Black Nitro också innehåller Yerba Mate-extrakt, som är känt för att dämpa hungern, kan detta vara ett effektivt sett att minska ditt kaloriintag.
- OBS! Bör ej användas av tävlande. -

DENNA PRODUKT GÅR EJ LÄNGRE ATT BESTÄLLA

Black Madness PLATA O PLOMO

PLATA O PLOMO

PRE-WORKOUT

Här har ni Black Madness PLATA O PLOMO!

Med marknadens mest stimulansframkallande och snabbverkande pre-workout så kommer du snart att inse vad Black Madness menar med ”Plata o Plomo”.
Vår Plata o Plomo innehåller en unik kombination som vi kallar för "Herbal Voodoo Formula", och som är en cocktail på växtextrakt som ger en maximerad stimulans- och fokuskänsla. Efter mycket experimenterande har vi hittat en kombination som maximerar nervsystemet till högsta möjliga nivå precis innan det slår över.
Energipåslaget är så pass extremt att du mentalt kommer att vilja göra två saker samtidigt, och det är bara din fysik som kan begränsa dig att nå dit.
Tack vare vårt revolutionerande RAT™ (Rapid Absorption Technology), som gör att de centralt nervstimulerande substanserna tas upp rekordsnabbt, verkar Plata o Plomo snabbare och effektivare än alla andra pre-workouts du någonsin testat.
En av grundpelarna som format Black Madness är att vi alltid siktar på att utveckla kosttillskottsmarknaden för den äkta hardcore-atleten, där träningen och resultaten alltid är prioritet nummer ett.
Med inspiration från de laglösa delarna av Sydamerika kan vi nu presentera Plata o Plomo. För er som inte känner till det så var ”Plata o Plomo” mottot för en av världens mest omtalade maffialedare, självaste Pablo Escobar. Han använde mottot som ett kraftfullt ultimatum, ”silver eller bly”? Om man förklarar uttrycket rent praktiskt betyder det ungefär; låt dig bli mutad med pengar eller ta en kula i huvudet.
Play Along or F*ck Off!

DENNA PRODUKT GÅR EJ LÄNGRE ATT BESTÄLLA

Black Madness CRAZY HAYES LTD

CRAZY HAYES LTD

PRE-WORKOUT

Crazy Hayes LTD är nästa generations PWO som lyfter både din fysiska och psykiska träningskapacitet till en helt annan nivå!

Med en kraftfull pump- och uthållighetsmatrix som bland annat innehåller Citrullin-DL-Malat, Arginin-AKG, Vitamin B3 (Nikotinsyra) och Beta-Alanin så kommer dina muskler att få en maximal blodgenomströmning och ökad mjölksyretålighet.
Denna matrix kommer också bidra till en brännande känsla som gör att du kan träna hårdare och längre än någonsin förut. Tack vare kombinationen av kolinbitartrat och coleusforskohlii minskas den centrala tröttheten samtidigt som den optimerar nervfunktionerna till dina muskler. För en ökad pigghetskänsla så innehåller Crazy Hayes LTD en noga utvald dosering av både koffein och rosenrot, vilka i synergi ger en längre och effektivare verkan.
Crazy Hayes LTD är en extremt stark PWO som lämpar sig för extrema atleter. Vi har tillsatt både vitamin B12 och ALA. Dessa substanser ser till att din energiomsättning fungerar normalt samt att de hindrar bildandet av fria radikaler som normalt sett uppstår vid hårda träningstillfällen.
Crazy Hayes LTD är en PWO som bokstavligt talat skärper ditt mentala fokus. Hemligheten, och anledningen till, varför du kommer välja Crazy Hayes LTD igen är den väldesignade matrix som fått namnet ”Crazy Hayes Formula”. Denna unika formula karaktäriserar nästa generations PWO:s och bidrar till en extrem effekt som överträffar allt annat…


DENNA PRODUKT GÅR EJ LÄNGRE ATT BESTÄLLA

Black Madness HAYES THE CASE 2.0 R.I.P.

HAYES THE CASE 2.0

PRE-WORKOUT

Hayes the Case is back with a vengeance!

Ännu en gång släpper Black Madness en banbrytande PWO som gör att du kan slänga allt annat skräp som kallas för PWO – nu kommer Hayes the Case 2.0! Med en uppdaterad version så ger Hayes The Case 2.0 både mer fokus och mer pump än någonsin.
Hayes the Case 2.0 har vi boostat med ytterligare centralstimulerande och kärlvidgande ämnen som ger dig den ultima chansen för det perfekt träningspasset! En slående nyhet är den nya ingrediensen Nelumbo nucifera. Denna substans kommer ifrån lotusblomman och har en särskild centralstimulerande effekt som i kombination med svart te extrakt och koffein ger en oslagbar mental fokus och träningsenergi. Och den som saknade muskelpumpkänslan i första versionen kommer inte bli besviken.
Arginin-AKG är en mycket effektiv form av Arginin som bidrar till extrem pump och vaskularitet. Liksom första versionen innehåller Hayes The Case 2.0 Beta-alanin som minskar din mjölksyreproduktion och ger dig de där härliga stickningarna. Aminosyrorna Tyrosin och Taurin som tillsammans ger support till det grundläggande hormonella ”fight or flight”-systemet ser till att du håller dig skärpt och får energi under hela passet. För att kroppen verkligen ska ha en chans att kunna ta upp alla olika ämnen så är en typ av svartpepparextrakt tillsatt (Piperin).
- OBS! Bör ej användas av tävlande. -

DENNA PRODUKT GÅR EJ LÄNGRE ATT BESTÄLLA

Black Madness BLACK NIGHTMARE


BLACK NIGHTMARE

NIGHT TIME PROTEIN FORMULA

Alla som tränar hårt och vill se resultat vet hur viktigt det är med en ordentlig sömn. Det är framförallt då kroppen och musklerna återhämtar sig. Eftersom vi inte tillför kroppen någon näring eller protein under sömn så är dagens sista mål av yttersta vikt.

Nu kommer det efterlängtade kaseinproteinet från Black Madness som är skräddarsytt för att du ska få ut maximal återhämtning och muskeluppbyggnad medan du sover. Kaseinproteiner har till skillnad från vassle ett mycket långsamt utsöndrande av aminosyror vilket bidrar till att musklerna kan få tillväxtstimulans under en längre tid. Men, det som karaktäriserar just Black Nightmare är det välbalanserade innehållet av essentiella mineraler och rogivande växtextrakt som hjälper dig att somna. Black Nightmare innehåller zink som bidrar till normala testosteronnivåer i blodet och magnesium som bidrar till normal muskelfunktion. Dessa mineraler har också använts i väldigt stor utsträckning (i form av ZMA) av tränade personer just för att förbättra deras sömnkvalitet. Så, det är knappast någon tillfällighet att just zink och magnesium även finns i Black Nightmare.
Black Nightmare är ett genomtänkt kaseinprotein som lämpar sig för personer som vill se resultat och som förstår vikten av en kvalitativ nattsömn.

DENNA PRODUKT GÅR EJ LÄNGRE ATT BESTÄLLA

Black Madness BLACK NITRO 2.0

BLACK NITRO 2.0

BURN

Med marknadens allra senaste och effektivaste komponenter så är Black Nitro 2.0 en självklar nyhet för dig som vill komma i beachform snabbt.
Populära Black Nitro ligger till grund för denna nykomling. I nya Black Nitro 2.0 är koffeinet utbytt mot synefrin som är den stora skillnaden från sin föregångare. Synefrin har under en lång tid använts för sina fettförbrännande egenskaper. Som enskild substans så är synefrin absolut ett av de mest effektivaste tillskotten för en viktnedgång.
Trots att Black Nitro 2.0 inte innehåller något koffein får man fortfarande en extra mental energiboost tack vare Qihong te-extraktet. Dessutom så är den aptitdämpande då den innehåller Yerba Mate-extrakt. Sammantaget så är Black Nitro 2.0 ett perfekt tillskott för dig som vill få extra energi, förhöjd ämnesomsättning och dämpad hunger.
- OBS! Bör ej användas av tävlande. -

DENNA PRODUKT GÅR EJ LÄNGRE ATT BESTÄLLA

Black Madness BLACK COKE

BLACK COKE

BCAA 8:1:1 pH7

Fler och fler har insett fördelarna med att använda ett BCAA-tillskott i samband med fysiska aktiviteter. Man undviker att hamna i ett katabolt (muskelnedbrytande) tillstånd och kan istället stimulera muskelproteinsyntesen, vilket initierar muskeluppbyggnaden. En annan fördelaktig effekt av BCAA, som inte alla känner till, är att den också kan motverka mental trötthet. BCAA kan nämligen blockera den trötthetskänsla som aminosyran tryptofan ger. Dessutom har musklerna förmågan att använda BCAA som energikälla, vilket medför att ett BCAA-tillskott bidrar med snabb energi för att minska muskeltrötthet.

Men det som gör Black Coke till någonting utöver de vanliga BCAA-tillskotten är den höga andelen leucin (8:1:1) och den revolutionerande formulan ”rapid absorption technology – pH7”. Aminosyran leucin är en av de viktigaste aminosyrorna som har den enskilt kraftigaste stimuleringen av muskelproteinsyntesen. Normalt sett har aminosyror ett lägre pH, men vi har lyckats balansera upp detta för att det ska matcha kroppens eget pH-värde bättre. Och tack vare denna pH–neutrala formula så kommer aminosyrorna att transporteras ut i blodet och nå musklerna snabbare. Effekten är så pass påtaglig att du även märker skillnad när du blandar drycken; den blir ”fizzad”.
Black Coke är därför det ultimata BCAA-tillskottet som med fördel dricks under fysisk aktivitet då aminosyrorna når musklerna snabbare och kraftfullare än vanlig BCAA.

DENNA PRODUKT GÅR EJ LÄNGRE ATT BESTÄLLA

Black Madness LEGAL SPEED

LEGAL SPEED

PRE-WORKOUT

Black Madness Legal Speed är en ny innovativ pre-workout som ger en injektionssnabb energi- och fokuskick.

Om motivationen eller träningsorken är i botten så är Legal Speed lösningen. Med en rejäl dos koffein (250mg) får du den där extra energikicken som man ibland bara måste ha.
Legal Speed innehåller en mycket väl beprövad kombination av tyrosin och rosenrot, som inte bara bidrar till utan även uppehåller den förhöjda koncentrationsförmågan du får av koffein. Denna kombination minimerar också den så kallade ”koffeincrashen” efteråt.
Tyrosin är en aminosyra som är otroligt viktig för kroppens ämnesomsättning.
Med den unika RAT™-teknologin (Rapid Absorption Technology), som påskyndar upptagningsförmågan, så kommer du att känna av effekten efter bara någon minut – därav namnet ”Legal Speed”.

DENNA PRODUKT GÅR EJ LÄNGRE ATT BESTÄLLA

KÖTT FIFAN

KÖTT FIFAN

BEEF JERKY

Torkat kött som är redo att ätas. Proteinrikt och fett- och kolhydratsnålt.
Kött FiFan är precis vad det låter som - riktigt kött av nötinnanlår som är torkat och smaksatt med het cajun. Ett perfekt snack för dig som vill ha ett fullvärdigt protein utan onödiga kalorier från fett eller kolhydrater. Magert kött är en av de absolut bästa proteinkällorna för dina muskler.
Kött bygger KÖTT FIFAN!

DENNA PRODUKT GÅR EJ LÄNGRE ATT BESTÄLLA